Zanim nasza niskobiałkowa bułka tarta trafi do opakowania, wypiekamy pieczywo o specjalnej recepturze. Wypiek suszy się bardzo wolno w określonej temperaturze. Prawdziwy proces slow:-). Po wysuszeniu mielimy go na drobno.
W ten sposób otrzymujemy niskobiałkowy zamiennik tradycyjnej bułki tartej. Możesz cieszyć się idealnym smakiem. Bułka tarta sprawdzi się jako główny składnik panierki lub dodatek do wypieków.
Wszystkie nasze produkty niskobiałkowe oznaczone są znakiem PKU, dzięki któremu łatwo rozpoznasz produkty niskobiałkowe.
Nasze produkty niskobiałkowe są również bezglutenowe.
Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia pszenna bezglutenowa, cukier, olej rzepakowy, drożdże, błonnik roślinny, sól, substancja zagęszczająca: E 464, emulgator E 471. Produkt może zawierać: jaja, mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne, sezam.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g PRODUKTU
Wartość energetyczna | 1478 kJ / 350 kcal | ||
Tłuszcz / w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | Węglowodany / w tym cukry: | Białko: | Sól: |
5,3 g / 0,9 g | 73 g / 6,8 g | 0,6 g | 2,2 g |
Fenyloalanina na 100 g produktu: 31 mg
Termin przydatności do spożycia: 12 m-cy
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.