Bezglutenowe gołąbki z ryżem są pełnowartościowym daniem, świetnie nadającym się na obiad czy kolację. Dzięki temu, iż gołąbki są z ryżem, to dostarczają organizmowi węglowodany a oprócz tego stanowią uzupełnienie diety w potas, magnez, cynk czy witaminy z grupy B. Warto dodać, że są bezglutenowe oraz przyjazne weganom i wegetarianom.
Wartość odżywcza w 100 g:
wartość energetyczna 249 kJ (59 kcal)
tłuszcz 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g
węglowodany 7,1 g
w tym cukry 2,5 g
błonnik 1,7 g
białko 2,8 g
sól 0,95 g
Składniki:
woda, kapusta biała, pieczarki, koncentrat pomidorowy, marchew, marchew ryż naturalny, teksturowane białko sojowe, cebula, olej rzepakowy, bulion wegetariański [sól, warzywa suszone(pasternak, marchew, seler korzeń, pietruszka korzeń, por, seler liść, natka pietruszki), olej rzepakowy, kurkuma, lubczyk liść], skrobia kukurydziana, przyprawy (zawierają gorczycę, sól, sos sojowy (woda, soja, sól).
Wyprodukowano w Polsce.
Dodatkowe informacje o produkcie:
Produkt przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 3 dni
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.