Pasta warzywna meksykańska to wyjątkowy smak i dodatek w codziennej diecie.
Pasta bogata jest w nienasycone kwasy tłuszczowe, a dodatek soji dostarczy organizmowi białka roślinnego.
Smaczna i zdrowa propozycja dla zabieganych. Z dodatkiem pieczywa chrupkiego, kanapek, tostów, a także surowych warzyw może stanowić zamiennik tradycyjnego posiłku.
woda, warzywa 25% (cebula, papryka 4%, pietruszka, seler), koncentrat pomidorowy 13,6%, białko sojowe, olej rzepakowy, mąka ryżowa, cukier trzcinowy, sól morska, hydrolizat białka roślinnego (soja, kukurydza), błonnik bambusowy, przyprawy, ekstrakty przypraw, ocet, aromaty (gorczyca)
Wartość energetyczna 475 kJ/114 kcal
Tłuszcz 5 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g
Węglowodany 11,0 g
- w tym cukry 3,6 g
Błonnik 3,1 g
Białko 4,6 g
Sól 1,5 g
Może zawierać sezam. Produkt bezglutenowy.
120 g
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.